Livet hos Kemppi-flocken!

Löp och parning för hela slanten

2021-04-14

Sedan ett par veckor är det löp för hela slanten i huset igen. Först ut var Stina för 3 veckor sedan, sen kom Inez igång och har varit här sedan 1 april. Och nu löper även Irma så jag kan tro att kanske Greta sätter igång snart hon med av bara farten.

Inez är nu färdigparad med Viggo och det har gått jättebra! 2 fina friska hundar med alla instinker på rätt ställe och allt bara fungerade klockrent. Nu börjar väntan på att se om det har tagit sig, jag har iallafall gjort allt vad jag kan för att det ska bli valpar i mitten av juni.

INTRESSELISTAN FÖR DEN KULLEN ÄR REDAN FULL!!

Förevigade den första hängningen av tre på drygt 20 minuter.

 

Jag får flera rapportera om valparna som flyttade hemifrån i mars. Allt går bara bra och alla är så nöjda med sina nya familjemedlemmar. Peggy och Kajsa som blev kvar här hemma är 2 glada, frimodiga och härliga valpar som gillar att åka bil, ligga i soffan med alla oss andra och hänga med familjen. Springa lösa i skog och mark och utforska allt i deras väg, god aptit har de med.

Från vänster: Stina, Peggy, Kajsa, Irma, Inez, Greta och Ebba.

Just nu finns det 7 hundar här hemma, Agnes är kvar i Kolsva hos Madeleine. Inez har varit här i 2 veckor och hon flyttade bara in och föll snabbt och enkelt in i flocklivet på Tranbärsstigen. Ska bli sååå spännande att se vad hon ochViggo kan tänkas få tillsammans. Tanken är att Inez flyttar hem till sin familj i helgen och kommer förhoppningsvis tillbaka i början av juni igen:)

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)