Livet hos Kemppi-flocken!

Hemma å vända 

2014-07-24

 Sista veckan har varit hektisk. Utställning både lördag och söndag förra helgen där Greta visade framtassarna båda dagarna. Hon placerade sig som 2 bästa tik med Cert både i Köping & Askersund så nu laddar vi om inför kommande helg då det bär av till Värmland.

Ett par dagars semester har vi hunnit med till Åland medans sönerna varit hemma och skött om hus, hundar & valpar. Så skönt fast man kan ju undra om det är riktigt klokt att gå 18 hål på golfbanan när termometern visar på 30 grader i skuggan.....

En dag vid havet i Käringsund hann vi med mellan golfrundorna så det var extra skönt att bara ligga och slappa en hel dag i värmen. God mat & dryck och trevligt sällskap i dagarna 3 !

Idag har Leo flyttat så nu är det bara Irma kvar här hemma. Hon är ett riktigt rivjärn. När det kommer till pälsvård stänger vi fönster och dörrar för jösses vad hon kan låta. Hon protesterar högljutt när det inte passar damen det som sker. Föremålsintresse och apporterar gärna, bästa kompisen är Lilo. Ser kul ut när den lilla pudelvalpen står med ett helt staffeöra inpulat i munnen och morrar. Lilo ligger och låter henne hållas, snacka om snäll....Ska bli spännande att se hur hon utvecklas vidare i både kropp och knopp. Än så länge är det väldigt lovande :)

 

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)