Livet hos Kemppi-flocken!

Tre är väldigt mycket mindre än fyra...?..

2015-10-14

I alla fall när det handlar om min flock! Irma åkte idag till sitt andra hem i Kolsva hos Madeleine i ca en vecka och det märks massor tycker jag att jag är "en hund kort", redan nu efter 3 timmar.

Det är nog kanske skillnad på tre ellert fyra hundar fast jag tycker det går på ett ut i mitt vanliga vardagsliv. Eller  är det kanske beror på individen i sig :P  Irma är ju ganska mycket hund så det är väl därför det märks så väl när hon inte är hemma. Både Greta & Lilo blir lugnare inomhus när det inte finns någon "Svarta Faran" som kommer i 180 knyck och vill leka eller använda soffan som vellodrom! 

Mörkret kommer krypande tidgare och tidigare på kvällarna nu fast det hindrar inte oss från våra sköna långa kvällsrundor. Reflexvästar till de kortklippta pudlarna & Lilo är framtaget & jag ska dyka in i garderoben i jakt på mina koppelförlängare i reflextyg!

Greta löpte i början av april och borde väl kanske evenetuellt komma igång snart hoppas jag. Tänk att när man väntar på löp för att åka och para så drar det ut på tiden innan det sätter fart medans när det är "bara ett löp" så känns det som om tiden emellan bara rusar sta´!!

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)