Livet hos Kemppi-flocken!

Prinsen är hemma

2018-10-01

I lördags bar det av till Vilstahallen i Eskilstuna där bla Harry skulle göra debut i utställningssammanhang. Harry, eller som han så vackert heter, Pop-Up´s Pure Happiness, lever verkligen upp till sitt namn. Han är gläjden själv och varför ska man stå still när man kan röra på sig??!!? 

Han vann sin klass, Valpar 4-6 månader, med HP och fick sedan tävla mot den vinnade hanvalpen från klassen 6-9 månader.

Harry slog honom och i tävlan av Dagens bästa toyvalp blev han slagen av dagens vinnande tikvalp. Harry slutade som BIM-valp, 4 månader och 1 vecka gammal!

Harry´s pappa Bob var med på utställningen och hans matte Marthe Norström är suverän med kameran:) Det är Marthe som tagit så fina kort på Harry:)

 

Medans jag var på utställningen var Mathias ute i svampskogen igen för att försöka hitta lite svamp. Detta är fjärde gången han och hans mamma ger sig ut och tidigare gånger har de kommit hem utan en enda svamp!

I lördags kom Mathias hem med 11 kilo kantareller !!! Tog ett tag att både rensa och förvälla dem:)

Tror vi ger oss ut en sväng nästa helg också:)

 

Harry är en enkel valp att ha och leva med. Går skapligt bra i koppel och gillar att ligga i soffan och kika på tv. Han sov med de andra i eget rum mellan kl. 23.20-08.00 första natten här och sa inte ett ljud. Äter bra och gör sina behov ute. Fungerar bra i flocken och de vuxna tikarna tycker att han är helt okej. Märta tycker att han är skoj fast lite väl hårdhänt kanske när han hänger i hennes snoddade öron?...

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)