Livet hos Kemppi-flocken!

Liiite sent.....

2011-07-29

Hade fullt upp igår på treveckors-dagen så här kommer de uppdateringarna. Kloklippning, vägning och dessutom avmaskning, så firar vi 3 veckorsdagarna här hos oss:) Prinsen väger nu 650g, en bra ökning sedan födelsevikten på 180g. Fast så är han ju ensam i matbaren och där finns det MASSOR av käk vill jag lova;)

Rörlig har han också blivit och knallar runt på vingliga ben i valplådan. Sätter vi oss ner och pratar med honom kommer han vinglandes fram och vill gärna umgås. Enya har försett honom med "syskon" som hon har lämnat i lådan som sällskap.

Molly är numera, till hennes STORA glädje, välkommen fram till kanten på valplådan. Det är helt okej, fast när hon glömmer bort sig i sin glädje och hoppar in så blir det bara lite läppdarrningar från Enya så hoppar Molly ut fortare än hon hoppade in.

Det är underbart att studera deras språk !!!!!!

            Nedan en bild på Prinsen, han har nu växt om sitt första syskon:)

Asta är med Madeleine & Thord i Ransäter på utställning. Trots värmen idag trampade hon på och slutade dagen som BIM för domare Tiina Taulos.

                                  SE UCH Pop-Up´s Daydream "Asta"

Nu går jag in på sista semesterveckan, tänk vad fort dessa veckor går de med ;)

Antal kommentarer: 1

2011-07-30 15:31:35 - Gunilla Silfverhielm, gusil@telia.com, www.darkcoffees.se

Tack för dina rader i min gästbok!
Å Grattis till din enmanskull!!
Vad roligt ändå att kunna följa din dag bok också och se likheterna i tikens beteende, då vet jag att min inte beter sig annorlunda! Glam tycker att det är såå tråkigt att bara" ligga i lådan! Det var skillnad på förra kullen då de var 3st.
Han ser jättefin ut din "Prins"
Ha det gott i sommarsolen o trevlig helg!
/Gunilla S
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)