Livet hos Kemppi-flocken!

Märta !

2016-09-27

Jösses så söt hon är Märta ! Full av liv och attityd och mycket egen vilja. Jag har varit Kolsva igen och hälsat på henne och snart kommer hon med oss hem på riktigt ett tag. Passade även på att titta på Asta´s barnbarn som var knappt ett dygn gamla. 1 hane och 2 tikar blev det. Tanken är att de ska bli dvärgpudlar när de växer upp.

Madeleine och jag ska dock på roadtrip om ett par veckor och då ska även Märta med så hon får följa med hem efter det så det inte blir så hattigt för henne. Hon har dock träffat på Strängnäs-flocken flera gånger nu efter att hon åkte till Kolsva så jag räknar med att hon bara flyttar tillbaka in när hon kommer.

Föremålsintresse har hon så det räcker och blir över, just nu är favoriterna skor och dörrmattan :) Stina längtar efter att få någon att rejsa med igen.

Förra veckan var jag dålig i migrän i flera dagar och hundarna tyckte att det var perfekt att ha mig hemma i flera dagar, vi låg mycket i både soffan och sängen vilket de gillar skarpt! 

Jag har varit med Lilo hos en dermatolog, en hudspecialist för hund. Hon  konstaterade mer eller mindre att Lilo inte har demodex utan lider av någon form av allergi, Atopi. Det är inte foderrelaterat ialla fall.  Vi ska tillbaka om drygt en vecka för ett pricktest och beroende på vad det visar är planen att hon ska vaccineras vilket vi hoppas hon svarar bra på!

Lilo mår just nu riktigt bra i både tassar och öron, Emil & Isabel sköter om henne alldeles förträffligt bra! 

På söndag är det utställningsdax igen. Denna gången nästgårds, i Gnesta. Skönt med en inomhusutställning så behöver vi inte släpa med lika mycket. Irma och Stina ska visas så på lördag är det bad och pälsvård hela dagen :)Hoppas verkligen regnet håller sig borta!!

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)