Livet hos Kemppi-flocken!

2 veckorsdagen

2011-07-21

Jaha så har vi redan kommit till 2 veckorsdagen ;) Den firades med kloklipp, fotografering och vägning. Att det ska vara sååå svårt att fota en 14 dagar gammal valp! Han ville inte ALLS vara med på det så vi var 2 personer för att över huvudtaget få till något som vi kunde visa upp här;) Kloklippningen däremot var det inga som helst problem med! Enya är en riktig hönsmamma när jag håller på med valpen. Hon har STENKOLL och viker inte från min sida då. Fast när det handlar om att följa med på förmiddags & kvällspromenaden är det annat ljud i skällan minsann. Då står hon och hoppar jämnfota med sovrumsgrinden och SKA BARA MED!!!! Inga problem att lämna puppisen då en stund.

Han väger idag 475 gram, mat finns det gott om;)

 

                         Samarbetsvillig- vad är det???

                            Ögonen börjar spricka fram.

 

På lördag är det utställning i Mariefred. Så skönt med en utställning på hemmaplan. På söndagen bär det av till Köping, det är ju nästgårds det med ;)

TYVÄRR säger vädergudarna att vi inte kommer ha vädret med oss.... Fast de har ju haft tokfel förr så vi hoppas på det bästa :);)

 

Ha det !!

Åsa

Antal kommentarer: 2

2011-07-21 20:32:32 - Sussi B, www.forsfararens.com

Halloj! Söt liten brunis (heart)! Ja, jag ber till vädergudarna så de ändrar sig till helgen.. usch inget kul med regn i två dagar! Liten Yrrol följer med och socialtränar sig, han vill bli klämd o pussad på! :D

Ses på lördag o söndag! Kram

2011-07-21 21:48:12 - Alex, www.toypudel.com/lanssve.htm

GRATTIS till liten chokladprins! Så söt(heart)!
Hoppas ni har det bra och att vi ses i Mariefred. Hoppas vi klarar oss från åska.

Soliga hälsningar,
Alexandra:)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)