Livet hos Kemppi-flocken!

WOW vilken dag !!

2017-04-22

Hemma nu efter en galet bra, givande och rolig dag i Västerås :D

Strax efter klockan 06.15 imorse begav jag mig med Märta & Stina i bilen mot Västerås där vi mötte upp Madeleine. Hon hade med sig Asta´s barnbarn Doris, svart dvärgvalp, och Maggie, en svart dvärgtik.

Stina var med som sällskapsdam och för att få ytterligare socialträning gällande utställningsvärlden.

 

Först ut idag var 7-månaders valpen Doris, eller som hon heter Pop-Up´s Yabadabadoo. En härligt glad, trevlig och vacker tikvalp.

Doris

Hon vann över de övriga tikvalparna och mötte sedan hanvalpen, tillika sin kullbror och slutade som dagens Bästa Mellanpudelvalp.

Efter henne var det Maggie´s tur och slå till ochhon vann också sin klass och blev dagens bästa tik och slutade som Bäst I Motsatt kön, BIM. I och med detta så fick Maggie det cert hon behövde efter sin 2-årsdag och blev svensk utställningschampion idag !! :) 

Sist ut var mellanpudlarna, 17 stycken var anmälda. I Märtas klass, juniorklassen var de 4 stycken. Märta vann den och blev även bästa tik med cert!! 10.5 månader gammal och på sin första utställning som vuxen! Verkligen jättekul!!

Hon mötte sedan dagens bästa hane, en championhane och domaren Birthe Scheel från Danmark valde att sätta fram Märta som dagens bästa mellanpudel, Bäst I Rasen (BIR)

Tjoho vad glada och överraskade vi blev :D :D :D 

Kemppi´s Day Of Dream "Märta"

Cert & BIR rosett :D

Märtas fina kritik från dagen

Nu hade vi 2 hundar som skulle in i finalringen och först ut var Doris som slutade som BIS VALP 1 !!!(Best In Show) Så jätteroligt och vi hann knappt fira denna vinst innan det var dax att ta fram Märta och göra henne i ordning för ett varv i finalringen.

Domare av grupp nr 9 var Lisbeth Mach från Schweiz.

Hon gillade Märta lika mycket som vi nästan för hon plockade ut henne i första utgallringen av ca 18-20 hundar för att i slutänden placera henne som BIG 2 !! (Bäst I Gruppen )

 

Märta & Madeleine med domaren Lisbeth Mach

 

Vilken fantastisk dag !! Våran lilla Märta, 10.5 månader som är på sin första utställning slår till och blir så fint placerad!!

Hemresan gick lätt för både Madeleine och mig med våra fina hundar :)

Antal kommentarer: 1

2017-04-22 23:05:25 - Lotta Polfeldt, lotta@polfedt.com

Men vilket fantastiskt gäng! Så fina och duktiga hundar - så fina och duktiga uppfödare och handlers! Massor med grattis. En chokladbit som belöning till detta segertåg var väl nästan att ta i i underkant... ☺️.
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)