Livet hos Kemppi-flocken!

Snökaos eller ej??!!

2010-01-27

När jag vaknade i morse var jag faktiskt lite besviken.Här har de varnat för snökaos på onsdag (IDAG) i flera dagar och det skulle vara MASSOR av snö så gissa om jag blev förvånad när jag då kikade ut i morse och såg att det var samma väder som igår kväll. -10 grader och kala gator och träd. Lite småbesviken ska jag ärligt säga att jag blev men ändå tacksam då jag skulle till pulkabacken med min klass på förmiddagen i ett par timmar.Strax innan vi skulle gå tillbaka till skolan efter några härliga timmar i backen, kom snön. Sedan började det VRÄKA ner och det höll på i dryga 7 h!! JÖSSES!!! Jag gick hem idag på eftermiddagen och det var tungt!! Plogning av trottoarer är inte prio ett här i sta´n.

Väl hemma var det bara till att skotta fram tomten och ut med hundarna. De for fram, ÖVERLYCKLIGA över all lös snö som bara yrde kring dem. Var nyligen ute igen och skottade igen så hundarna har lite ytor att springa på utan att bli hur snöiga som helst. Varför då undrar Asta & Enya som gladerligen tar lite Tigerhopp rätt ut i geografin:O) Tack för att det är -7 grader ute så det mesta försvinner ju när de skakar på sig i alla fall!

 

Snart helg igen. Skönt, denna veckan har varit låååång..... På lördag åker Asta till sitt andra hem en vecka och blir lite uppfostrad av de äldre damerna där. DET behövs :O)

 

Ha det bra i snökaoset!!!

 

//Åsa

Antal kommentarer: 4

2010-01-27 21:43:31 - Maria å Lovin, maria.bovin@gmail.com

Här har det också snöat ca 20 cm. Lovis (som dessutom ar vart tvungen att vara i stillhet i fem dagar och varit galet uttråkad) blev helt vild!! Fint att se :) DOck är det ju inte så kallt här så när vi kom in nu var hela hon en snögubbe. Det var bara att stoppa henne i duschen och skölja bort snön. Men glad var hon!

2010-01-27 22:18:56 - Sussi, http.//www.forsfararens.com

Här är samma kaos... Tjocka Yatzzy får kämpa sig fram i snömassorna 8-)
Antar att Astas kollovistelse beror på att hon ska vara med i Näshulta? Kul, då ses vi väl där? Zweetie o Lipton är ju 3 dagar för små för juniorklass, så vi kör en tack-o-farväl runda i valpklass :P

Kramiz

2010-01-28 08:35:54 - Anita

Äldre damerna ... vem/vilka menar du ;) ? Börjar namnet på M :D ? Hm ... förstår faktiskt inte att jag vågar skriva så här ;) !! Men .. jag har ju varit sjuk denna vecka 8-).

2010-01-28 09:27:14 - Bloggägaren

Ett förtydligande på Anitas inlägg;):P JAG syftade på de 4-benta tanterna:D Ingen på 2 ben;):):D
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)