Livet hos Kemppi-flocken!

Vardagslivet har börjat.

2011-08-20

Hmmm min vision om att uppdatera här varje lite oftare, framför allt om Jazza,  har inte gått så bra. Vardagslivet har börjat igen och det är lite segt att komma in i de vanliga rutinerna. Tidigar mornar är inget jag är så förtjust i och nu har jag det fem dagar i veckan. Som tur är sover Jazza länge på helgerna, imorse vaknade han 09.00. Helt okej i min värld. Hoppas det håller i sig:))

Jazza är nu inne på sin 7:e levnadsvecka, tänk vad fort det går. En stadig kille på 1195 gram i torsdags på sin 6- veckorsdag. Uppblött torrfoder serveras 2 gånger om dagen, ska denna vecka  öka upp det till 3 gånger/dag. Enya älskar verkligen att umgås med sin son och har inget emot att ge honom en slurk di då och då. Jazzas tänder känns skapligt bra nu när han kommer och vill kampa och bita i fingrar, händer, handleder, tår och hälsenorna:))  Tur eller otur (beroende på hur man ser det & vem man frågar,) att han är tingad sedan väldigt länge för annars hade han stannat här. Han är verkligen UNDERBAR!!!!

I söndags var jag i Askersund med Madeleine, kennel Pop-Up´s. Jag hjälpte henne att visa hennes bruna mellistik Erika, helsyster inte kullsyster, med Asta i bästa tikklass och uppfödargrupp. Extra kul var att Madeleine blev BIS-2 i Uppfödargruppen!!!

Imorgon bär det av till Norrköping och Asta ska visas. Efter utställning följer den svarta primadonnan med hem;)) Ska bli skönt att ha henne hemma nu igen, det har varit så tomt och lugnt denna tiden hon varit i Kolsva!!

 

 

Antal kommentarer: 2

2011-08-21 17:11:28 - Lotta Y

Så praktiskt att Lilleman är morgontrött på helgerna! Jag håller med; det vore praktiskt om han fortsatte i den stilen ;)

2011-08-25 15:04:04 - Helena, www.queencobra.se

Hallåj!
Så skönt att flocken är samlad igen, kan tänka mig att den svarta prinsessan saknas när hon är borta (inlove) !
Här är det tomt efter lille ensamsimmaren, men han har ju fått ett superbra hem så jag ska inte gnälla alltför illa ;) ...
Härligt att allt går bra med din lille grabb! En ny bild snart, kanske??
Hemsidan har jag oxå uppdaterat i dagarna två - höststädning :P !
Kramisar
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)